Werkwijze

Bouwen met
vakspecialisten

01

Kennismaking en advies

Elk project begint met kennismaken met elkaar. Wij zullen een raming of prijzen afgeven die wij later verder uitwerken tot een totaalofferte. Uitgebreid en onderbouwd met werkplan(nen) indien benodigd. Een strakke planning en een budget dat vast staat.

02

Werkvoorbereiding en calculatiefase

Nadat de eisen en wensen zijn besproken wordt dit uitgewerkt in een offerte, die uiteindelijk besproken wordt en vertaald wordt in een opdrachtbevestiging. Hierna start de werkvoorbereiding die de verschillende uitgangspunten meeneemt in de verdere uitwerking. Korte lijnen is hierbij ons uitgangspunt. Wij streven naar dezelfde persoon als aanspreekpunt voor beide.

03

Realisatiefase

We zijn nuchter en creatief, maar over deadlines zijn we bloedserieus. We zitten er kort op. Onze planning is belangrijk en samen werken we in een prettige sfeer naar het eindresultaat toe. Waarbij de instelling is dat we een langdurige relatie met elkaar moeten willen aangaan. Wij streven altijd naar een tevreden hoofdaannemer en opdrachtgever die aan ons denkt bij het volgende project.

04

Oplevering en evaluatie

Tussentijds maken wij zelf keuringsplannen om de kwaliteit te borgen, zodat de oplevering vlot kan verlopen. De punten tijdens de uitvoering moeten hier niet terug komen. Evalueren van projecten doen wij ook en dat kan ook altijd met de hoofdaannemer en opdrachtgever. Wij willen altijd leren van projecten en dat meenemen in de volgende uitdaging.