Diensten

Creatief maar met beide benen op de grond

Vakkundig, nuchter en efficiënt

Senz Bouw en Metsel Support Volendam zijn er voor hoofdaannemers en opdrachtgevers die zoeken naar een slimme, innovatieve partner om gevelsluitingen en bouw projecten mee te realiseren.

Vaak worden wij in de calculatiefase al uitgenodigd om onze expertise te delen en vooraf met een logistiek plan te komen die onderdeel is van de aanbieding zodat er later geen verrassingen meer zijn. In het traject dat de uitvoerende mensen van de hoofdaannemer aan de slag gaan, worden de calculatie en logistieke plannen verder uitgewerkt en robuuster gemaakt indien nodig. Dit wordt per project bekeken. Het is niet de bedoeling om een papieren tijger te maken. Het moet wel nut en noodzaak hebben.

Neem contact op
Engineering

Inmiddels hebben we de mogelijkheden om een goede sparringspartner te zijn voor hoofdaannemers en hebben we de jong talent en ervaren medewerkers die thuis zijn in 3D engineering en calculatietechnieken. In een vroeg stadium halen we ook onze voormannen naar binnen om deze onderdeel te maken van het werkplan en hun expertise mee te nemen. Zeer waardevol voor de hele organisatie.

Totaal gevelsluiting

We denken mee in de planning, budget en dragen eventueel alternatieven aan. Zoeken naar slimme mogelijkheden om binnen budget zoveel mogelijk te kunnen realiseren. Senz Bouw en Metsel Support Volendam streeft ernaar om zoveel mogelijk efficiëntie in het bouwproces te bereiken. Dankzij een optimale inzet van medewerkers, een zorgvuldig geplande aanvoer van materialen en voortdurende afstemming van de werkzaamheden met de hoofdaannemer willen wij de werkzaamheden binnen de gestelde kaders voltooien. Wij vinden het belangrijk om vroegtijdig bij de voorbereiding te worden betrokken. Dezelfde medewerkers die betrokken zijn bij de voorbereiding, zijn ook actief in de uitvoering.

Bekijk projecten

Stelwerk en gevelsluiting

Senz Bouw realiseert het plaatsen van houtskeletbouw elementen, (stel-) kozijnen en metselprofielen tbv een goede uitvoering voor metsel en lijmwerk. Daarnaast verzorgen wij ook de levering en plaatsing van complete gevels die uitgevoerd worden met houten afwerking of volkernbeplating.

Bekijk projecten

Prefab elementen

Regelmatig hebben wij de plaatsing van prefab betonnen elementen uitgevoerd , die onderdeel zijn van de gevelsluiting maar niet tot de normale taken behoren van metselaar of timmerman. We werken daarom altijd met strakke planningen. We komen met de simpele oplossingen voor complexe vraagstukken of specifieke voorwaarden en denken mee in de logistiek en veiligheid.

Bekijk projecten

Renovatie en verbouw

Om onze vaklieden afwisseling te bieden en diverse technieken te leren of de vakbekwaamheid bij te houden realiseren we altijd nog diverse projecten in het segment van renovatie en verbouw. Dit varieert van het realiseren van een aanbouw tot het compleet renoveren van de gehele woning met alle disciplines die daarbij horen zoals keuken, badkamer renovatie etc.

Bekijk projecten