Over ons

Uitdagend, inspirerend en persoonlijk

Menselijk kapitaal

Senz Bouw en Metsel Support Volendam zijn een totaal aanbieder van sluiten van gevels. We denken in mogelijkheden. Van nieuwbouw, tot verbouw en transformatie. Wij communiceren én informeren. We gaan geen uitdaging uit de weg.

Senz Bouw en Metsel Support Volendam zijn gespecialiseerde bedrijven die gevelsluiting van aansprekende projecten uitvoeren maar ook renovatie en nieuwbouw realiseren, kortom een ambitieus en professioneel bouwbedrijf dat medewerkers ziet als het belangrijkste kapitaal. Wij vinden het daarom belangrijk een aantrekkelijke, uitdagende en inspirerende werkomgeving te bieden. Om beter te worden in het vak krijgt iedereen de ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Medewerkers worden gestimuleerd om zich zowel vakinhoudelijk als persoonlijk verder te ontwikkelen.

Erkend leerbedrijf

Voldoende instroom van jonge medewerkers is nodig om de organisatie vitaal te houden. Als erkend leerbedrijf geeft Senz Bouw en Metsel Support Volendam leerlingen (BBL) dan ook de gelegenheid om hun praktijkopleiding te volgen. Wij streven er naar om jaarlijks 2 leerlingen binnen ons bedrijf op te leiden om deze voldoende aandacht en uitdaging te kunnen geven.

Bekijk vacatures